DORITI SA DEVENITI DEALER DIVINOL?

1Trimite-ne cererea ta pe email.
2Te contactam noi.
3Livram produsele in timp si gratuit.

Daca da atunci va rugam sa ne contactati la adresa info@divinol.com.ro. Va multumim.

PROGRAM

Luni-vineri: 09:00-17:00
Sambata: 09:00-14:00
Duminica: inchis

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Cerneluri de tiparit

 

 

    Noi aducem culoarea in lumea ta !

 

 

Tanar, dinamic, plin de succes......

 

...termenul "tanar" este poate intr-un fel exagerat, pentru ca noi ne implicam in cercetarea si producerea cernelurilor de tiparit de mai bine de 60 ani. Dar, pe de alta parte, acesta este cel mai tanar segment de produse al Zeller+Gmelin.

Prin oferirea de solutii speciale pentru cernelurile de tiparit si lacuri, noi ne-am facut un nume mai intii ca un producator de specialitati si apoi ne-am constituit intr-un important sector al Zeller+Gmelin. Ocupand segmente de piata neglijate de altii si mai presus de orice decizia de a produce cerneluri ultra violete a fost un important pas pentru noi catre un viitor plin de succes.
Incepind cu anul 1970 producem cerneluri rezistente la raze ultra violete devenind inca de atunci unul dintre cei mai cunoscuti producatori de astfel de produse din lume.

Astazi oferim o gama speciala de cerneluri de tiparit conventionale si rezistente la raze ultra violete pentru urmatoarele 4 segmente de piata:

Ambalaje, Etichete, Commercials, Security

Cernelurile noastre de tiparit sunt in mod continuu dezvoltate in stransa colaborare cu producatorii de imprimante si cu proprii nostri clienti. Prin aceasta ne asiguram ca cernelurile noastre de tiparit satisfac intotdeauna cele mai exigente cerinte ale pietii.


Impreuna cu afiliatii nostri Zeller+Gmelin Corp. ( Richmond/ USA), Zeller+Gmelin B.V. (Someren/Olanda), Zeller+Gmelin A/S (Danemarca), Intercolor (Marea Britanie) si parteneri de vanzari din intreaga lume cernelurile si lacurile noastre de tiparit fac lumea ceva mai colorata in mai mult de 130 de tari.

TOP