DORITI SA DEVENITI DEALER DIVINOL?

1Trimite-ne cererea ta pe email.
2Te contactam noi.
3Livram produsele in timp si gratuit.

Daca da atunci va rugam sa ne contactati la adresa info@divinol.com.ro. Va multumim.

PROGRAM

Luni-vineri: 09:00-17:00
Sambata: 09:00-14:00
Duminica: inchis

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

LUBRIFIANTI INDUSTRIALI

  

 

Chiar de cand firma noastra a fost fondata in 1866, ne-am ocupat cu dezvoltarea, producerea si distribuirea de lubrifianti industriali.
 
 
 
 
Zeller+Gmelin este certificata conform standardului de calitate DIN EN ISO 9001. Astfel clientii nostrii beneficiaza de garantia calitatii, de o consultanta tehnica la cel mai inalt nivel si de un service profesional, care cuprinde toate aspectele legate de managementul fluidelor.
Noi ne definim drept specialisti: cei care rezolva oricand problemele aparute in cele mai variate arii de utilizare din domeniul lubrifiantilor industriali.
 
 
 
 
Astfel, noi transpunem in realitate noile cerinte ale pietii in cel mai scurt timp posibil in stransa legatura cu departamentele noastre de cercetare, dezvoltare si productie.

 Fie ca este vorba de un agent de ambutisare pentru ambutisarea fara aschii a metalului, de lubrifianti de racire pentru procesele de prelucrare a metalului prin aschiere sau de lubrifianti de inalta performanta pentru masini si instalatii: toti lubrifiantii industriali produsi de Zeller+Gmelin sunt conceputi conform celor mai noi tehnici si garanteaza cea mai buna securitate operationala posibila.
 
 
 
 
Cunoscand cerintele pietei si necesitatile clientilor nostri, aceasta este premisa fundamentala care asigura succesul si satisfactia clientului. Constant, noi analizam piata pentru a putea actiona intr-un mod inovativ si pentru a veni cat mai rapid in intampinarea dorintelor clientilor nostri.

Politica pe care noi o practicam este aceea a "short decision-making paths" adica a deciziilor rapide, care netezesc drumul spre succes.
Din aceasta cauza, noi descoperiri, idei si cerinte ale clientilor nostri pot fi transpuse rapid in realitate mentinand inaltul nostru standard de calitate.
Gama de lubrifianti industriali produsi de Zeller+Gmelin cuprinde peste 700 de lubrifianti din cele mai variate arii de utilizare.

 

TOP